Aller Medias udgiverdirektør Per Ingdal fik fredag morgen sit hjem ransaget og blev sigtet i sagen om Se og Hør.

Fredag morgen troppede betjente fra Københavns Vestegns Politi op hos Aller Medias udgiverdirektør Per Ingdal ved hans lejlighed i indre København. Hjemmet blev ransaget, og han blev sigtet i sagen om Se og Hørs hemmelige kreditkortkilde.

Politiet har nu afhørt Per Ingdal, der allerede tidligt i sagen valgte at 'fremrykke barselorlov' og derfor ikke længere er på arbejde i Aller. Til BT siger han, at han gerne bidrager til sagen:- Det er helt naturligt, at politiet, for at få undersøgt sagens rette sammenhæng, tager kontakt til mig. Jeg ser frem til, at sagen bliver grundigt belyst og at alle fakta kommer frem. Jeg vil naturligvis bidrage med oplysninger i det omfang, det er muligt for mig, skriver Per Ingdal i en kommentar til BT.Per Ingdal blev fredag sigtet i sagen efter de samme paragraffer, som de tidligere chefredaktører Henrik Qvortrup og Kim Henningsen blev det dagen forinden. For medvirken til hacking og bestikkelse ved brug af det såkaldte tys-tys-kilde, der i en årrække forsynede ugebladet med oplysninger om de kendtes kreditkort-transaktioner. Han valgte selv

Hvad siger du til sigtelserne mod dig?

- Ikke skyldig, lyder det kortfattede svar fra udgiverdirektøren.Allers udgiverdirektør Per Ingdal er en vigtig brik i sagen om Se og Hør, fordi han virkede som chefredaktør i perioden mellem Henrik Qvortrups og Kim Henningsen, fra november 2008 til juni 2009. Og ifølge flere tidligere Se og Hør-ansatte - bl.a. Ken B Rasmussen - kendte den midlertidige chefredaktør udmærket til brugen af kreditkort-kilden.

Allerede torsdag søgte politiet forgæves efter Aller Medias næstkommanderende, bl.a. på hans privatadresse i indre København, men efter blandt andre BT havde skrevet, at politiet ledte efter ham, tog han selv kontakt til politiet.-  Han rettede selv henvendelse til politiet, efter at vi i går forgæves havde søgt efter ham, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen.

Aller Medias administrerende direktør Pål Thore Krosby ønsker ikke at kommentere sigtelsen af Aller-direktøren.

-  Jeg tager sigtelsen til efterretning. Det er helt naturligt, at politiet tager kontakt til Per Ingdal i denne sag, da han i en kort periode har været ansvarshavende chefredaktør på SE og HØR. Jeg ønsker at få alle fakta frem i denne sag, men har desværre ikke mere at tilføje, så længe politiet undersøger sagen, og det håber jeg, at der er forståelse for, siger Pål Thore Krosby til BT.
.