Lyt til artiklen
Natten til søndag forsvandt 18-årige Rasmus Steen Hansen efter en bytur i Køge. Venner, familie og politiet har eftersøgt Rasmus med helikoptere, dykkere og hunde, men altså uden resultat. Politiet vil nu meget gerne i kontakt med en blaffer, der blev spottet syd for Køge natten til søndag.

Det fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt - og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

- En blaffer er blevet spottet af en bilist syd for Køge natten til søndag, og den blaffer vil vi selvfølgelig gerne i kontakt med. Er der en, der kan genkende sig selv i den rolle, må vedkommende altså meget gerne tage kontakt til politiet. Om ikke andet så for at udelukke, at det er Rasmus Hansen.

Vedkommende blev set omkring klokken 6 søndag morgen cirka halvanden kilometer syd for Køge på grænsen til Strøby. Blafferen stod ved en bro, de lokale kalder Prambroen på Stevnsvej.

Derudover har politiet ingen håndgribelige spor, men de fortsætter med at lede i åer i området og Køge Havn, oplyser Martin Bjerregaard.

Rasmus Steen Hansen var i byen med sine fodboldkammerater. Omkring klokken 2.25 forlod han diskotek 'Depotet'. Han blev sidst set med sikkerhed ved Hotel Hvide Hus klokken 3.40.

Familie, venner og frivillige leder også fortsat efter Rasmus Steen Hansen. Der opdateres jævnligt i Facebook-gruppen 'Hjælp os med at finde Rasmus'.

Har du oplysninger om Rasmus' færden natten til søndag, vil politiet gerne høre fra dig på telefon 114.