Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En kvinde er blevet skudt ved Hvidovre Butikstorv.

En kvinde blev torsdag middag ramt af skud ved Hvidovre Butikstorv på Hvidovrevej på den københavnske vestegn. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi.

Har du billeder, video eller ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk.


Der er tale om en kvinde, oplyser politiet, og ifølge BT's oplysninger er hun af tyrkisk afstamning.

Vidner på stedet fortæller, at kvinden blev ramt, mens hun stod ude på gaden. Da hun efterfølgende forsøgte at flygte ind i sin bil, en rød Audi, blev hun igen ramt af skud og faldt om. Et mandlig ansat i Kvickly forsøgte efterfølgende at give kvinden førstehjælp.

Andre vidner på stedet siger til BT's udsendte reporter, at de er 'chokerede' over, at det kan ske midt på 'deres butikstorv'.

- Kan vi nu ikke længere gå i fred i lille Hvidovre midt på dagen, siger en rystet 73-årig kvinde, der bor lige ved drabsstedet, og som ikke ønsker sit navn i avisen.

Flere af politiets teknikere, iklædt hvide dragter, blå hætter og overtrækssko, er lige nu i færd med at undersøge den røde Audi. Hele området foran Center Pub, hvor skuddene faldt, er spærret af.

De nærmere omstændigheder ved skyderiet kendes endnu ikke. Politiets vagtchef har p.t. ikke mulighed for at udtale sig om sagen pga. travlhed.


Opdateres...

Andre læser også