Politiet har fredag aften afspærret et område omkring kvindens lejlighed og er til stede med teknikere og hundepatruljer.
Politiet har fredag aften afspærret et område omkring kvindens lejlighed og er til stede med teknikere og hundepatruljer. Foto: Mathias Øgendal

Den ældre kvinde der fredag aften blev fundet død i Lyngby blev dræbt af knivstik. Det bekræfter Nordsjællands Politi ifølge Ekstra Bladet.

Politiet fik fredag anmeldelsen klokken 20.18, hvor dødsfaldet i første omgang blev offentilggjort som mistænkeligt.

- Vi har fundet kvinden under nogle omstændigheder, der gør, at vi har tilkaldt nogle teknikere, retsmedicinere og efterforskere, som skal undersøge, om der er tale om en naturlig død, eller om det er et drab eller en ulykke, sagde Dan Houtved, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til BT fredag.

Ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk

Lørdag formiddag var kriminalteknikernes konklusion klar: Kvinden døde af knivstik i sin lejlighed på Lyngby Boulevard.

Kvinde død Lyngby

Den afdøde kvinde blev fundet af en hjemmehjælper, der var blevet tilkaldt ved hjælp af et nødtryk i kvindens lejlighed. Hjemmehjælperen fandt hende livløs og der blev tilkaldt en ambulance. En akutlæge erklærede senere kvinden død.

- Hun er dræbt med kniv. Hun havde flere knivstik i hals og brystregion, fortæller Henning Svendsen, der er efterforskningsleder ved Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Efterforskningslederen fortæller videre, at politiet har anholdt en midaldrende mand fra lokalområdet, der opførte sig mistænkeligt. Han er i nattens løb blevet afhørt og ordensmagten arbejder nu videre med beviserne for at se, om den anholdte kan fremstilles i grundlovsforhør, skriver avisen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.