Fundet af en dræbt kvinde i en villahave på Frederikdalsvej 174 i Virum nord for København har fået Nordsjællands Politi til at indlede en drabsefterforskning

Kvinden er formentlig blevet slået ihjel med flere knivstik, men de nærmere omstændigheder har politiet endnu ikke overblik over.

- Vi formoder, at der er tale om et drab, da kvinden blev fundet med flere knivstik, men de kriminaltekniske undersøgelser på stedet er endnu ikke afsluttet, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Den dræbte kvinde blev fundet lidt før kl. 10 fredag formiddag, og det formodes, at der er tale om villaens 41-årige beboer, der har adresse på stedet sammen med sin mand og børn. Nordsjællands Politi fik anmeldelsen om fundet af den døde kvinde kl. 09.57.

- Der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at der har været indbrud på stedet. Jeg er i hvert fald ikke blevet gjort bekendt med det, og hvis det havde været tilfældet regner jeg med, at man havde ringet til mig med det samme, tilføjer vicepolitiinspektør Henning Svendsen.

- Den dræbte kvinde var lettere påklædt, og har formentlig været på vej til at gå i seng - eller var måske gået i seng, vurderer efterforskningslederen. Det er politiets formodning, at kvinden er blevet slået ihjel sidst på aftenen eller i nat. Blandt andet fordi man ved, at hun var i kontakt  med en bekendt i går aftes.

Kvindens mand er ifølge politiet bortrejst på forretningsrejse, og børnene er på efterskole.

Øjenvidner på stedet fortæller til bt.dk, at politiet har en talstærk styrke i området i øjeblikket. Frederiksdalsvej er spærret af i begge retninger omkring gerningsstedet, og udover politiets teknikere ses også talrige uniformerede betjente og flere hundepatruljer på stedet.

Navnet på den dræbte kvinde kan ifølge politiet endnu ikke frigives, men de nærmeste pårørende er underrettet.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, der torsdag aften eller nat måtte have observeret mistænkelige forhold på Frederiksdalsvej i Virum.

Henvendelser fra offentligheden til Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

bt.dk følger sagen...