Den kvinde, som er centrum for onsdagens jalousidrab i den vestjyske by Tarm, fortæller nu i et opsigtsvækkende interview med BT om det vanvittige drama, der fandt sted, da hendes tidligere samlever ML af to omgange valgte at påkøre og dræbe hendes nuværende kæreste, den 39-årige Peter Jensen på en øde industrivej i Tarm.

»ML var sygelig jaloux, men jeg troede aldrig, at han kunne finde på sådan noget. Han har tidligere truet mig verbalt, så jeg har sat min telefon til at optage alle samtaler,« siger Roma Larsen, som var Peter Jensens kæreste.

Og netop de optagede samtaler bliver nu et afgørende bevis i sagen, fordi den afdøde ringede til hende i den fatale situation.

»Peter ringede i går og sagde: Jeg tror, jeg bliver forfulgt af ML. Han kører i en bil, som ligner ML’s fars bil. Han er lige kørt forbi mig i fuld fart, og nu vender han rundt og kommer tilbage imod mig i høj fart,« siger Roma Larsen til BT.

Herefter bliver samtalen afløst af et højt brag, og Roma Larsen går i panik:

»Jeg løb ud af døren og hele vejen hen til stedet. Her møder jeg ML, der kører tilbage mod stedet. ML fortæller mig, at Peter kørte ude midt på vejen. Henne ved stedet er der blå blink. Falck-manden stopper mig og siger, at jeg ikke må komme derhen. Der ligger et hvidt klæde over ham, og jeg ser et par ben, der stikker ud,« siger Roma Larsen til BT.

Optagelsen er nu videregivet til Midt og -Vestjyllands Politi, som på baggrund af optagelsen valgte at sigte ML for drabet.

Læs hele historien i morgen i BT.