Lyt til artiklen
Håbet svinder for at finde 18-årige Rasmus Hansen i live. Natten til søndag forsvandt han efter en bytur med sine fodboldkammerater i Køge. Siden har politi, venner og familie arbejdet på at kortlægge hans færden og eftersøgt Rasmus til vands og til lands. I dag gennemsøger politiet et sidste område.

- I dag vil vi gennemsøge det sidste område, hvor vi ikke har været. Det drejer sig om et område nord for den irske pub, hvor Rasmus og hans kammerater var lørdag aften, fortæller kommunikationsmedarbejder hos Midt - og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.Rasmus Hansen og hans fodboldkammerater var ude at spise lørdag aften. Herefter tog de i byen, hvor de blandt andet besøgte Old Irish Pub. De forlod pubben kort efter klokken 1 og tog videre på diskotek Depotet. Rasmus Hansen forlod vennerne og diskoteket klokken 02.25, og det var sidste gang, han med sikkerhed blev set.

- Flere vidner mener at have set Rasmus, ligesom vi også mener at have spottet ham på noget videoovervågning på Køge Station omkring klokken 02.30, men det sidste, vi med sikkerhed ved, er at han forlader diskoteket 02.25. Herfra ved vi ingenting med sikkerhed om Rasmus' færden, siger Martin Bjerregaard.

Når politiet har gennemsøgt området nord for pubben, har de ikke flere konkrete spor at gå efter.

- Vi lukker ikke sagen, men vi har søgt til lands og til vand, og vi ved ikke, hvor vi skal lede, medmindre vi får flere konkrete henvendelser fra vidner, der mener at have set Rasmus natten til søndag, siger Martin Bjerregaard og opfordrer endnu engang borgerne til at henvende sig, hvis de har de mindste oplysninger i sagen.Familie, venner og flere hundrede frivillige har hele ugen søgt efter den forsvundne Rasmus. De er stålsatte på at fortsætte, selvom de stadig er på bar bund.

- Vi ved ikke, hvor vi skal lede, og politiet ved ikke, hvor de skal lede. Det er en ufattelig tomhed, som ingen kan forstå, medmindre de selv har stået i den her situation, siger Mette Christensen, der er mor til Rasmus.

Hun og Lennart Toft, der er stedfar til Rasmus, opfordrer alle til at orientere sig via Facebookgruppen 'Hjælp os med at finde Rasmus'. Her kan man også finde nærmere oplysninger om en større eftersøgning, der er planlagt til at foregå lørdag.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger, der kan lede til fundet af 18-årige Rasmus Hansen.