Lyt til artiklen
Det var en glad, smilende og nyforelsket Janni Christensen, der onsdag formiddag mødte op i Landsretten for at få sin sag genoptaget.

For halvandet år siden blev hun idømt et år og ni måneders fængsel for at have snydt en ældre mand, som hun arbejdede for. Hun ankede dommen, og nu begynder ankesagen i Landsretten.

Og selv om Oddset-Janni var nervøst over igen at skulle sidde på anklage-bænken, så lagde hun ikke skjul på sin forelskelse i milliardæren Karsten Ree. Hun indrømmede dog, at retssagen har sat sit præg på det spirende forhold. 

- Det har ikke været nemt for sådan et nyt forhold. Men kærlighed kan står imod alt, sagde hun og understregede, at Ree har været en stor støtte for hende. Forretningsmanden kommer da også og overværer retssagen senere på dagen.

Før hun gik ind i retslokalet lagde hun ikke skul på, at ventetiden har været lang.

- Det har ikke været sjovt. Jeg har ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle, og jeg har bare gået og ventet, Det har været en stor venteposition - også jobmæssigt - og på andre plan. Det er ikke rart at gå med i maven, sagde hun til bt.dk's udsendte reporter.

- Man går alt for længe her i Danmark og venter på at få sin sag afgjort.

Hun nærede dog en vis optimisme forud for retssagen.

- I dag er første dag, og jeg skal bare igennem dagen på bedste vis. Og så håber jeg selvfølgelig, at retfærdigheden sker fyldest til sidst. Jeg vil ikke risikere at blive skuffet, hvis jeg bliver dømt, men jeg vil være ked af at skulle ind og sidde for noget, jeg ikke har gjort, understregede hun.