Politiet har fundet den sorte Audi A6, der tidligere på dagen blev efterlyst i forbindelse med et groft hjemmerøveri, der fandt sted i Holte i aftes.

Den sorte Audi A6 blev fundet kort før kl. 9 på Rungstedvej tæt ved Rungsted havn, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi til bt.dk.

Det var en henvendelse fra en borger, der ledte politiet på sporet af den ståldne bil.

Ifølge vicepolitikommissær fra Nordsjællands politi, Morten Risager-Pedersen, har de fire hjemmerøvere formodentlig stillet bilen allerede i går aftes ved omkring kl. 23.30. Han oplyser, at der er set personer i området omkring Rungstedvej i går aftes.   

De fire hjemmerøvere valgte at tage den sorte Audi A6, efter de havde begået det grove hjemmerøveri mod et ældre ægtepar og deres to-årige barnebarn på Vejlesøvej i Holte torsdag aften. 

LÆS OGSÅ:

De fire hjemmerøvere er stadig på fri fod, og politiet håber, at der findes spor i bilen, som kan være med til at opklare sagen.

- Hvis beboere i området har oplysninger i sagen, må de meget gerne kontakte politiet, lyder det fra vagtchefen.

Bagbundet
Hjemmerøveriet fandt sted torsdag aften kl. 19:00, da fire maskerede mænd trængte ind i ægteparrets villa. Den ældre mand blev bagbundet i stuen, mens kvinden og barnebarnet blev beordret op på husets førstesal.

De fire mænd stjal smykker og andre værdigenstande samt flere hævekort, hvor de fik udleveret pinkoden.

De fire mænd var alle iført sorte, stramtsiddende træningsdragter med hvide lynlås.

A. Den første er mellem 18-22 år. Mellem 180 og 185 centimeter høj og slank af bygning. Han har mørkt kort hår. Han talte dansk med accent.

B. Mand nummer to er mellem 185-190 centimeter høj. 20 til 30 år. Han talte dansk uden accent. Han har kort lyst hår med høje tindinger. Han havde et tørklæde for næse og mund. 

C. Den tredje var mellem 23 - 25 år. Mellem 178 til 183 centimeter høj. Han talte dansk uden accent. Han har en krum næse og tynde læber. Han var nybarberet og velsoigneret og spinkel af bygning. Han bar sorte solbriller og en hætte.

D. Den sidste mand er 180 til 185 centimeter høj. Mellem 20 og 25 år. Han talte dansk med lidt accent. Han er kraftig af bygning.

Har du oplysninger om mændene, så kontakt politiet på telefon 114.