En voldsom speedbådsulykke ved Hundige Havn har kostet fire mennesker livet.

SOK (Søværnets Operative Kommando) har bjærget fire døde, efter en speedbåd er kæntret ud for havnen i Hundige. Der er ifølge Midt- og Vestsjællands politi tale om fire mænd.

Politiet blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 13:00 alarmeret af SOK på grund af kæntringsulykken.

- SOK sender en helikopter i luften, og de finder i første omgang én livløs person ved båden. Der bliver så sendt yderligere redningsmandskab derud, og de finder tre døde mere, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands politi.

Hundige Havn billedserie 1

Fire danske mænd er dræbt i en bådulykke

Politiet er lige nu ved at få bekræftet mændenes identitet ved at kontakte pårørende. Der er dog ifølge politiet tale om midaldrende danske mænd.

- Vi har en stærk formodning om, hvem de fire omkomne er, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands politi.

Fandt båden flydende med bunden i vejret

Man fandt speedbåden flydende i vandet ud for Hundige havn med bunden i vejret. De fire døde er bjerget, og båden er slæbt ind til land. Det oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands politi.

- Lægen fra redningshelikopteren har erklæret de fire bjergede mænd døde. Umiddelbart har vi ikke grund til at tro at der ligger flere i vandet, siger Martin Bjerregaard.

Hvornår ulykken præcist er sket, er der fortsat tvivl om. Det kan ifølge politiet godt se ud som om, de fire personer har ligget et stykke tid i vandet.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke oplysninger om, hvorvidt de omkomne bar redningsveste.

VED DU NOGET I SAGEN? HAR DU SET NOGET? HAR DU BILLEDER? KONTAKT BT PÅ 1929@BT.DK ELLER LÆS MERE HER