Beboerne i det kvarter i Herlev, hvor den forsvundne Lisa Sofie Engelhardt Andersen bor, har på egen hånd iværksat en eftersøgning. Fra klokken 15 forsøger de at finde den 37-årige alenemor.

Der er fortsat ingen livstegn fra Lisa Sofie Engelhardt Andersen, som sidst blev set 22. december om eftermiddagen.

Hendes forsvinden blev opdaget, da hendes eksmand juleaftensdag forgæves havde forsøgt at aflevere deres søn til jul på hendes bopæl, Mellisehaven i Herlev.

I løbet af i dag har den forsvundne kvindes naboer sat gang i en sms-kæde i forsøget på at stable en fælles eftersøgning på benene. En eftersøgning som for få øjeblikke siden blev sat i gang blandt beboerne.

Imens arbejder politiet fortsat på at finde ud af, hvor Lisa Sofie Engelhardt Andersen gik hen, efter at hun i onsdags omkring klokken 16.30 kom hjem fra job.

- Det eneste vi ved om hendes færden er, at hun åbenbart er nået hjem til sin bopæl efter arbejde. I løbet af eftermiddagen eller aftenen har hun så forladt sin lejlighed igen - enten på egen hånd eller sammen med nogen, siger efterforskningsleder Steen Ørskov fra Københavns Vestegns Politi.

Samtidig kan politiet konstatere, at Lisa Sofie Engelhardt Andersens telefon var aktiv i Herlev 'på et tidspunkt løbet af 22. december'.

- Indtil videre har vi ingen idé om, hvor hun er forsvundet hen. Derfor søger vi heller ikke efter hende med hunde endnu, siger efterforskningsleder Steen Ørskov.