Kort før klokken 17 fredag eftermiddag blev en ældre kvinde formentlig i 80-års-alderen påkørt af en bilist i Humlebæk nord for København.

Uheldet fandt sted ved Humlebæk Centret beliggende tæt på Humlebæk Station.

- Anmeldelsen indløb 16.51, men vi ved ikke meget om selve forløbet. En ældre kvinde bliver på en eller anden vis ramt af en mindre sort bil - muligvis en WV Polo, men det er ikke sikkert. Hun falder omkuld og pådrager sig en læsion i hovedet, siger Michael Gaml, der vagthavende ved Nordsjællands Politi.

Den ældre kvinde blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter til behandling for sin skade i hovedet, men er meldt udenfor livsfare.

Bilisten, der påkørte kvinden, gav sig ikke til kende, men kørte fra stedet. Men ifølge politiet arbejder man på en teori, at den der kørte bilen, slet ikke er klar over, at vedkommende har bakket ind i kvinden.

- Der er noget, der kan tyde på, at bilisten formenligt ikke er klar over, at vedkommende har ramt enten kvinden eller hendes rollator. Det bygger vi på, at der ikke er noget tabt eller noget løsrevet, og kvindens skade er en skade som følge af faldet, siger Michael Gaml til bt.dk.

Der er afhørt flere vidner på stedet, men der er ingen, der har set selve ulykken.

Hvis der sidder en bilist, der kører en lille sort bil og har kørt nær Humlebæk Centret i dag, vil politiet meget gerne høre fra bilisten, så der kan komme klarhed over forløbet.