Voldsomt hjemmerøveri har sendt en 50-årig kvinde på hospitalet, da hun kort efter kl. 12 mandag eftermiddag overraskede tre røvere i hendes hjem i Viby Sj. ved Roskilde.

Kvinden blev mødt af et knytnæveslag, så snart hun trådte ind ad døren. En af røverne holdt hende nede, mens de andre gennemrodede huset for genstande af værdi.

Kvindens øjenbryn flækkede, og hun har fået et blåt øje. Læger er netop nu ved at undersøge, om slaget har givet hende varige øjenskader.

Midt- og Vestsjællands politi eftersøger tre udenlandske mænd, muligvis indere. Røverne kørte fra stedet i en blågrøn Toyota Carina med udenlandske nummerplader. Røverne slap afsted med smykker for et endnu ukendt beløb. Et vidne så bilen foran offerets adresse. Han vidste, at der tidligere har været indbrud på stedet og at bilen med de udenlandske numemrplader ikke havde tilknytning til stedet. Han fulgte derfor efter bilen, da tre mænd hastede fra stedet i den med kurs mod Roskilde.Da vidnet tabte bilen af syne, vendte han tilbage til offerets hjem. Her lå kvinden stadig på gulvet, efter hun var blevet slået ud af gerningsmændene.

Offeret er nu kørt til hospitalet. Hun beskriver gerningsmændene som indere, tamilere eller lignende.

Politiet efterlyser vidner, der har set den blågrønne Toyota Carina med udenlandske nummerplader og de tre gerningsmænd.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.