Realitystjernen Sidney Lee har taget masser af kokain og kender mange - både kendte og ukendte - der stadig gør det.

Sidney Lee lægger ikke skjul på, at han har været en ivrig sniffer af de stoffer, der flyder i stride strømme i kendismiljøet. 

- Det er ingen hemmelighed, at jeg på et tidspunkt har taget mange stoffer. Det var især coke og speed, men også lidt ecstasy. Det begyndte da jeg var 18 og fortsatte halvandet års tid. Jeg havde ikke noget arbejde og skulle bare fyre den af hver torsdag, fredag, lørdag.

Tilbage i 90'erne - dengang Sidney Lee hed noget andet og ikke var et kendt ansigt - gik Sidney Lee i byen på steder som X-ray, Inn og Woodstock. Steder hvor pumpede typer med scottjakker og tin-tin-frisurer betalte for fri bar og dansede til techno og eurodance. Lige som i dag blev der dengang sniffet masser af narko på diskotekernes toiletter, og Sidney Lee tog sin del i løjerne. 

- Jeg kunne jeg tage det fem gange på en aften. Virkningen varede ikke evigt, så jeg blev nødt til at tage det igen og igen.

Kokain var dyrere dengang end det er i dag. Hvordan 19-årige, arbejdsløse Sidney Lee fik råd til de dyre streger, har han ikke lyst til at tale om. Men en dag fik nok af stofferne og besluttede sig til at stoppe.

- Til sidst blev det for meget. Jeg stoppede fra dag til dag. Der er mange der siger det er svært, men det synes jeg ikke det var, fortæller Sidney Lee, som stadig omgås mange mennesker som tager stoffer.

- De fleste af mine nære venner tager coke, både kendte og ukendte. Jeg nævner ingen navne. Det er blevet lige så almindeligt som sprut. Jeg tænker ikke engang over det, hvis folk tager en bane, når de er hjemme hos mig. Jeg bliver også tit tilbudt coke af vildt fremmede, når jeg er i byen. De gnider sig lige under næsen, og så ved man godt hvad det betyder. Men jeg bliver ikke fristet, for jeg kan godt huske, hvordan det var, og det var ikke specielt sjovt, fortæller Sidney Lee.

Selvom han i dag er clean, og ikke vil opfordre nogen til at tage stoffer, mener han ikke der er noget galt i at tage coke. 

- Jeg vil ikke prædke, når jeg selv har gjort det. For mig er der ingen forskel på, om man tager en bane eller drikker sig fuld. Det er lige farligt, siger han.