Så fik de endelig hinanden. Lørdag eftermiddag kunne Jes Dorph og Louise Lehrmann kalde sig for ægtemand- og kone.

- Yes! Vi er så lykkelige, lød det fra Jes Dorph, da han og Louise Lehrmann trådte ud fra vielsen i Trinitatis kirken lørdag eftermiddag.

Parret overskinnede den ellers så i forvejen fine og solrige efterårsdag i det indre København, hvor et utal af københavnere var troppet op for at overvære begivenheden udenfor kirken.

Se billederne fra Jes Dorph og Louise Lehrmanns bryllup

Fra dem lød en stor klapsalve, da Louise Lehrmann løftede sin brudebuket i vejret som et symbol på det ægteskab, hun lige havde indgået med journalist og tv-kendis Jes Dorph. Og det var i den grad en glad brud, som bt.dk snakkede kortvarigt med lige derefter.

- Jeg må indrømme, at der vand i øjnene, sagde Louise Lehrmann og fortsatte:

- Det er ikke så mærkeligt, når der er så meget kærlighed i mellem os.

Timen før - klokken 13.00 - blev dørene lukket ind til Trinitatis kirken, der hører til det berømte Rundetårn i det inde København, og herefter stod den blandt andet på opera, inden Jes Dorph og Louise Lehrmann sagde ja til hinanden foran venner og bekendte.

Godt tre kvarter efter åbnede dørene igen, og her var det altså et lykkelig par, der stolt viste sig frem foran pressefotograferne. Her blev de modtaget af lykønskninger af blandt andre en lang række af Jes Dorphs tidligere kolleger på TV2, inden de skulle videre til bryllupsfesten på Odd Fellow Palæet i København.

En af gæsterne her var Flemming 'Don Ø' Østergaard, der kendte både Louise og Jes gennem fællesinteressen, FC København, før de to mødte hinanden.

- Jeg kender også Louise i forvejen. Hun er ligesom Jes også en fanatisk FCK-fan, lød det fra den tidligere bestyrelsesformand i fodboldklubben.

Se billederne fra Jes Dorph og Louise Lehrmanns bryllup

Louise Lehrmann var på dagen iklædt en vintage kjole designet af Lisbeth Nordahl, der tidligere har været chefdesigner hos Naja Lauf. Kjolen er købt for mange år siden for at blive brugt på en særlig dag, lyder meldingen fra brudeparret. Øreringene er fra Nicolette Stoltze, skoene fra Gucci og brudebuketten er fra De Fire Årstider i Lyngby. Håret er sat af Barbara Kehlet.

Louise Lehrmann blev fulgt til kirken af sin mor.

Jes Dorph har til dagen valgt at iklæde sig et jakkesæt fra Tiger of Sweden.

Se billederne fra Jes Dorph og Louise Lehrmanns bryllup

Bryllupsfesten holdes i Riddersalen på Odd Fellow Palæet i København, hvor toastmasteren bliver Jes Dorphs gode ven og tidligere kollega på TV2, Rasmus Tantholdt.

Jes Dorph har tidligere været gift med speciallæge Lene Lindholm Mortensen, som han har en søn sammen med.