Regnar Grasten blev ramt over nyheden om sin gamle kollega.
Regnar Grasten blev ramt over nyheden om sin gamle kollega. Foto: Bardur Eklund
Filmproducenten og idémanden bag storhittet 'Kærlighed ved første hik', Regner Grasten, hørte først om Mira Wantings alvorlige sygdom, da BT ringede til ham

- Det var en hård nyhed at få og så forfærdeligt. Hun er jo mor, siger Regner Grasten, da BT søndag ringer til ham, da han har haft mulighed for at komme sig oven på nyheden.

Selvom de har arbejdet sammen flere gange, om Kærlighed ved første hik-filmene og andre projekter, så har Regner ikke haft kontakt til den sprudlende smukke mor siden 2008, hvor de sidst arbejdede sammen. Derfor havde han heller intet hørt om skuespillerindens frygtelige sygdom.

- Jeg tænker meget på hendes familie, og det må være hårdt for dem, at der bliver skrevet så meget om det, siger han til BT. Men han ved også, at hvis der er en mulighed for, at Mira Wanting kan blive rask, så gør hun det.

- Hun er en stærk person, en rigtig fighter. Der har altid været fuld tryk på hende. Men hvorvidt jeg har været i kontakt med hende eller ej, bliver mellem hende og jeg, fortæller han.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.