»Du er tilbage, du er hos mig.«

Således lød det, da Silas Holst og Nicolai Schwartz endelig gav hinanden deres »ja« ved en ceremoni ved Nakkehoved Fyrkro ved Gilleleje, hvor parrets veninde, Line Krogholm, fremførte Alberte Windings 'Lyse nætter'.

Og sangvalget er bestemt ikke tilfældigt.

»Det passede meget godt. Vi mødte jo hinanden for 12 år siden og kærestede rundt en sommer,« fortalte Silas Holst kort efter vielsen til B.T.

Line Krogholm ankom til vielsen med sangerinden Szhirley.
Line Krogholm ankom til vielsen med sangerinden Szhirley. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Men som sommeren dengang gik på hæld, gjorde romancen ligeså.

»Så fandt vi hinanden igen, otte år efter, og nu er vi blevet gift. Det er da noget af en kærlighedsbasker, hva'?« lød det fra Silas Holst.

I dagene op til brylluppet delte danseren den søde historie med sine 137.000 følgere på Instagram og satte lidt flere ord på den sommer, hvor de to fandt melodien første gang.

Det var nemlig allerede, da Silas Holst havde set Nicolai Schwartz i fjernsynet, da han i 2010 medvirkede 'Paradise Hotel', at han havde fået et godt øje til ham og syntes, at han var 'noget af en frækkert'.

'Vi mødtes tilfældigt på Strøget en sommermorgen og vendte os om efter hinanden, faldt i snak og brugte en sommer på at date,' forklarede han i opslaget og fortsatte:

'Otte år efter krydsede vores veje tilfældigt hinanden igen. Otte år ældre og klar til kærligheden.'

Og heldigvis for det! Nu, fire år efter, at deres veje atter mødtes, kan de nemlig – langt om længe – kalde sig for ægtefolk.