Lyt til artiklen

I aften taler den tidligere Spice Girls-stjerne Melanie B. til fordel for Danmarks dyr ved en velgørenhedsmiddag for Dyreværnet på Hotel D'Angleterre i København.

Hollywood-agenten Claus Hjelmbak har helt på eget initiativ arrangeret middagen og inviteret sin veninde Melanie B. for at skabe opmærksomhed om foreningens arbejde.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

Ligesom Claus Hjelmbak har sangerinden ry for at være en ægte dyreven, og hun glæder sig over at være i Danmark.

- Ud fra det, Claus har fortalt mig om Dyreværnet, lyder deres arbejde helt fantastisk. Jeg er en kæmpe dyreven, og jeg elsker det danske folk, så det gav mening for mig at sige ja til at støtte sådan en fantastisk organisation i deres arbejde, siger Melanie B.

Den tidligere Spice Girl bliver snart aktuel på musikscenen, når hun udgiver 'For once in my life', der bliver hendes første single i 8 år.

De seneste år har hun været kendt for sit arbejde som dommer og talent-jæger i programmerne 'America got talent' og den australske udgave af seermagneten X-Factor.

Agenten Claus Hjelmbak er kendt for sit arbejde med flere stjerner som Britney Spears, Katy Perry og Orlando Bloom.

Dyreværnet hjælper hvert år flere hundrede forsvundne dyr tilbage til deres ejere og formidler omkring 1200 dyr videre til nye hjem hvert år. Og det er det arbejde Hjelmbak og Melanie B. ønsker at støtte.

Efter en lækker middag, der koster deltagerne den nette sum af 1500 kr., skal Melanie B. holde sin tale. Efterfølgende vil hun også bortauktionere den kjole, hun bærer på aftenen, til fordel for dyrene