Mon ikke det kendte tv-smil vil stivne for en stund.

TV2-vært Line Baun Danielsens firma vil blive erklæret konkurs i næste uge, skriver eb.dk. Iværksætterfirmaet, Ready-Set-Grow.biz, som hun søsatte med partneren Gitte Haaning Høj, overlevede ikke. 

Ifølge eb.dk så skyldes konkursbegæringen, at en samarbejdspartner efter alt at dømme ikke har fået tilgodehavende fra firmaet. Desuden har Line Baun og partneren forgæves forsøgt at finde investorer. – Ledelsen i Ready-Set-Grow har forhandlet med flere seriøse partnere lige til det sidste og har været tæt på at nå i mål. Det lykkedes desværre ikke. Ready-Set-Grow er ligesom mange andre virksomheder ramt af ugunstige tider, hvor ekstern kapital er svær at hente, hedder det i et svar fra Gitte Haaning Høj til eb.dk og tilføjer, at hverken hende eller Lina Baun Danielsen er kommet ud med gæld.

Det startede ellers godt, da den 49-årige tv-veteran blev interviewet til bt.dk i anledningen af firmaets grundlæggelse. Her var ambitionerne skyhøje og idéerne mange.


 
- Lige så snart man får en ny idé, så brænder man for den. Eller jeg gør i hvert fald. Og den branche, jeg og min partner Gitte Haaning Høj er gået ind i, kræver et erfaringsgrundlag. Især fagligt. Jo mere man har prøvet, des mere ved man. 

- Og det tror jeg er en stor gevinst i forhold til det, vi forsøger at stable på benene, forklarede hun dengang om portalen Ready-Set-Grow.biz, der formedelst 199 kroner om måneden gav erhvervsdrivende adgang til en række værktøjer, der kunne udvikle virksomheden.