Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Øverst ses en trailer for filmen 'The Revenant'

Oscar-nominerede Leonardo DiCaprio betaler over en halv million for sin helt egen The Revenant-lignende overlevelsestur i Mongoliet.

Stjerneskuespilleren ser ud til at være blevet grebet af at kæmpe for sit eget liv og leve som en nomade, som han gør i den Oscar-nominerede film 'The Revenant', hvor blandt andet frysende temperaturer er ved at tage livet af DiCaprios karakter.

Ifølge The Telegraph har han i hvert fald besluttet sig for at ofre 634.220 kroner på en ti dage lang overlevelsestur til Mongoliet sammen med en svensk eventyrer ved navn Johan Ernst Nilson.

Svenskeren siger, at han vil presse den 41-årige skuespiller på turen, hvor de blandt andet skal bo i et nomadetelt, ride heste og jage med falke.

»Når jeg tager på ture som denne, skubber jeg folk ud af deres comfort zone og får dem til at gøre ting,  de normalt ikke ville gøre. Hvis du presser dig selv til din grænse, vil belønningen være meget højere. Det bliver fantastisk,« siger Johan Ernst Nilsom til The Telegraph.

Fans af Leonardo DiCaprio skal dog ikke frygte, at der udspiller sig samme scener som i 'The Revenant', hvor han flere gange må kæmpe for sit liv. For ekspeditionen til Mongoliet kommer også til at inkludere en personlig kok, så helt Revenant-agtigt bliver det nok ikke, skriver The Telegraph.

Leonardo DiCaprio med BAFTA-prisen for bedste skuespiller for sin rolle i 'The Revenant'.
Leonardo DiCaprio med BAFTA-prisen for bedste skuespiller for sin rolle i 'The Revenant'. Foto: BEN STANSALL
Vis mere

Leonardo DiCaprio er blandt de nominerede i kategorien ’bedste mandlige hovedrolle’ for sin rolle i The Revenant. Skulle han gå hen og vinde den ærefulde pris, vil det være første gang, at den 41-årige skuespiller vinder en Oscar. Han har dog allerede modtaget priser for sin præstation. Senest vandt han BAFTA's pris for bedste skuespiller på grund af præstationen i 'The Revenant.'

Andre læser også