På den igen! Endnu en stjerne er på vej til København. Denne gang er det Carmen Electra, som den danske Hollywood-agent Claus Hjelmbak vil vise sit hjemland

Pamela Anderson, Paris Hilton og senest Tori Spelling. Alle har de tidligere og nuværende Hollywood-stjerner været et smut forbi Danmark i selskab med danske Claus Hjelmbak, der har boet i Los Angeles i mere end tyve år.

Og nu har Hollywood-agenten arrangeret endnu et besøg i den danske hovedstad – den 11. juni lander den 44-årige Carmen Electra, der nok er bedst kendt fra sin rolle i ’Baywatch’, i København.

Det fortæller han til BT.

»Carmen og jeg har kendt hinanden i 15 år. Hun er et helt fantastisk menneske, der behandler folk godt, og jeg glæder mig til at hun skal møde mine venner. Jeg elsker, når jeg kan få lov at vise Hollywood-stjernerne, hvor jeg kommer fra,« forklarer han begejstret.

Carmens danske visit kommer til at vare lidt over en uge og er en kombination af ’forretning og fornøjelse’, som Hjelmbak forklarer.

Sådan plejer det at være, når han har kendte venner med til Danmark. Her får de nemlig mulighed for at få direkte kontakt danske firmaer, der kan se en fordel i et samarbejde med et kendt ansigt. Indtil videre ligger det kun fast, at Electra skal besøge det danske skønhedsfirma New Nordic.

Og så skal der – i bedste Hollywood-stil – naturligvis være tid til godgørende arbejde.

»Vi laver selvfølgelig også noget velgørenhed, mens vi er her. Det ligger mig meget på sinde,« forsikrer Claus Hjelmbak.

Men lidt fest og farver bliver der dog også tid til.  For når alt kommer til alt, så er stjerner skabt til at stråle i fotografernes blitzlys.

Carmen Electra til premien på 'Alice Through The Looking Glass' den 23. maj 2106 i Hollywood.
Carmen Electra til premien på 'Alice Through The Looking Glass' den 23. maj 2106 i Hollywood. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Derfor håber Hjelmbak på at få arrangeret en eksklusiv fest for sin veninde.

»Jeg regner med at holde noget sammen med Remee på hans nye natklub Arch. Han er en af de eneste mennesker, jeg stoler på, når det gælder store arrangementer for stjernerne.  Han er en guttermand, og det er altid 100 procent i orden hos ham,« lyder det fra Hjelmbak med slet skjult henvisning til det arrangement, der fandt sted, da ’Beverly Hills’-stjernen Tori Spelling sammen med sin familie gæstede Danmark i sidste måned.

Her endte en fødselsdagsfest for Tori som lidt af et flop, da pressen udvandrede fra den røde løber på Næsbyholm Slot – uden billeder af hverken kendte danskere eller fødselsdagsbarnet selv.