Efter fire år sammen kunne Nikita Klæstrup tidligere på måneden annoncere, at hun og kæresten var gået hver til sit.

Men faktisk havde hendes følgere allerede lugtet lunten, fortæller hun i B.T.s podcast 'Helt væk'.

»Der var jo mange, som havde gættet på, jeg var blevet single, fordi jeg lagde mange thirst traps op. Altså sexede billeder,« siger hun.

»Men til mit forsvar, så havde jeg også lige været et sted, hvor der var 40 grader, så at få taget billeder i bikini virkede meget naturligt på det tidspunkt. Men folk var meget sådan: 'Jep, hun er single. Hun lægger sexede billeder op'.«

Den 27-årige mediepersonlighed arbejder som influencer og podcastvært, men har også tidligere deltaget i 'Paradise Hotel'.

Nikita Klæstrup har dog også en journalistuddannelse bag sig samt et civilt job bag kameraet på blandt andet realityformater.

Hun har for nylig været sydpå som tilrettelægger på det kommende realityprogram 'FBoy Island' på en endnu ikke offentliggjort destination. Og det var altså her, hun poserede så afklædt, at folk mente, hun måtte være blevet single.

»Det værste er jo, at de så fik ret. Det kan jeg ikke lide, for det var ikke derfor, jeg begyndte at gøre det. Der var bare 40 grader, og jeg så virkelig cute ud i en bikini.«

Nikita Klæstrup og tekstforfatteren Casper Kofoed blev kærester i maj 2018 og nåede både at få hunden Watson og fire gode år sammen, inden Nikita Klæstrup tidligere på måneden kunne bekræfte bruddet i en sms til B.T.

»Vi danner ikke længere par. Det er sket ganske fredsommeligt, og vi er fortsat gode venner.«

Hør hele ugens afsnit af 'Helt væk':