Den første kamp i Danmarks mellemrunde-pulje stod mellem Ungarn og Makedonien, og det blev et opgør, som hurtigt fandt sin vinder.

De to målmænd lagde godt ud i kampen, og det var ikke mange scoringer, det blev til inden for de første fem minutter.

Ungarn fik dog opbygget sig en tre-målsføring, som de langsomt udbyggede i løbet af halvlegen.

Den ungarske målmand Roland Mikler var stærkt medvirkende til, at Ungarn midt i anden halvleg kunne løbe fra makedonerne. Hele tre gange pillede han Makedoniens helt store stjerne Kiril Lazarov på straffekast i første halvleg.

Lazarov var ikke på vanligt nivaeu i kampen, og han kunne slet ikke få de sædvanlige farlige skud til at fungere. Det sørgede Mikler for i målet, samtidig med at Gabor Csaszar var stærk i offensiven, og så gik Ungarn til pause foran med 16-9.

I anden halvleg fortsatte det samme mønster. Ungarn var for stærke for makedonerne i begge ender af banen og holdt hele tiden en føring på minimum seks mål,

Makedonien virkede til tider opgivende i spillet, og Ungarn var på et tidspunkt oppe at føre med ni mål. Det endelige resultat lød dog på 31-25 til Ungarn.

Med sejren har ungarerne tre point i mellemgruppe 1, mens Makedonien har to point. Danmark møder Ungarn senere i mellemrunden.

Danmark spiller deres første kamp i mellemrunden mod Spanien lørdag klokken 20.30. Du kan følge kampen live her på bt.dk.