Med en pragtpræstation og en redningsprocent på 50 var Niklas Landin bedste danske rmand mod Polen, og det sætter både landstræneren og holdkammeraterne stor pris på.

Med 23 redninger var målmand Niklas Landin manden, der sikrede Danmark sejren i den tætte kamp over Polen. Det mente landstræner Ulrik Wilbek og holdkammeraterne i hvert fald

I minutterne efter kampen skyllede roserne ned over den danske målmand, mens journalisterne hev i ham fra alle sider.

- Landin er skyld i sejren. Hans første halvleg var jo helt fænomenal. Karol Bielecki er en verdensklasse skytte, og han bliver altså holdt totalt i jerngreb, roste Hans Lindberg.

- Han fik vist, at han er et af de allerstørste talenter, hvis ikke allerede en af verdens bedste målmænd, fortsatte fløjspilleren.

Også Mikkel Hansen var fremme med de helt store roser.

- Han viser sine store kvaliteter og stor karakter i dag. Du kunne se det i hans blik i øjnene hver gang, han udstråler den der: ”Kom bare an”-attitude overfor skytter, sagde Mikkel Hansen.

- Han napper et straffe i slutfasen, hvor det er ved at blive tæt, og det er altså fra en uhyre sikker straffekastskytte, og hele kampen igennem disker han op med flotte redninger, sagde Mikkel Hansen.