Først 17 minutter inde i anden halvleg fik Aalborg sin første føring, da de jagtede både comeback-miraklet og Final 4 i Köln.

Derefter kogte Gigantium for alvor over, da et dobbeltvip Kristian Bjørnsen sendte Aalborg foran med to – med ti minutter igen. En mirakuløs dobbeltredning af Simon Gade kort efter gav håb om det helt store mirakel. Men ak. Trods 37-35 hjemme over Rasmus Lauges Veszprem er Aalborg ude.

På dagen hvor der blev registreret den første meteorologiske sommerdag, blev der også registreret 'kogedag' i Gigantium. Stinkende hedt var det, så man troede gusmesteren fra svømmehallen ved siden af styrede airconditionanlægget. Det var bare ikke nok til at hente syv mål på det ungarske storhold, som også fik fin hjælp af både dommer og overlægger til at punktere den udsolgte halfest.

Her kan du læse B.T.s dom over Aalborg Håndbold-Veszprem:

Det var Busters Verden onsdag aften – og vi andre levede bare i den! Fløjspilleren, der efter Sebastian Bartholds skade har været fremragende, leverede onsdag aften sit, for at miraklet kunne ske. Paradoksalt nok kom første misser på hans paradedisciplin, straffekastene. Men så nappede han da bare bolden selv igen og scorede på returen.

Karakter: 5

Hvornår er det nu, Landin kommer? Den vigtigste position i håndbold. Og den mest utaknemmelige arbejdsplads, hvis skuddene bliver for frie. Men Aalborg havde brug for noget ekstraordinært, og det fik de ikke fra Mikael Aggefors, der havde forfærdeligt få redninger – også på skud, han gerne ville have haft. Én redning og 21 mål imod i første halvleg siger ikke det hele, men meget.

Christian Termansen UB

Aron Palmarsson – en aalborgensisk lidelseshistorie. Det var allerede inden kampen Mission: Impossible for Aalborg, men den dyrt indkøbte islandske verdensstjerne, Aron Palmarsson, var udset som Ethan Hunt. Men han udgik skadet fra opvarmningen og tilføjede blot mere tristesse til det ophold i Aalborg, der snart får Markus Mørk og Simen Muffetangen til at blegne.

Nikolaj Læsø Dueholm Christensen; manden med de mange navne og dunhammeren, som er noget af ekstra Aalborg har brug for mod Europas mastodonter. Og hjemmeholdet havde brug for aaaaalt skulle gå deres vej onsdag aften.

Så da den kommende Porto-spiller dunkede de første to langskud på tværstangen, gik der Jan Larsenske frustrationer i publikum. Så meget større var jublen, da tredje gang blev lykkens gang og bolden tog overliggeren – og i mål. Så var skudarmen varm.

Aalborg solgte sig dyrt. Måske også for dyrt? For tænk sig hvis Mikkel Hansen kommer til en klub, der ikke skal spille Champions League?! Som det ser ud efter onsdag aften, ligner det nærmest, at Aalborg ikke kan stille hold resten af sæsonen. Palmarsson gik i stykker, og midtvejs i første halvleg måtte forsvarsspecialisten Jesper Nielsen blødende forlade banen, efter han gokkede hovedet ind i en Veszprem-spiller.

Udenfor sidder allerede Lukas Sandell, Benjamin Jakobsen, Sebastian Barthold, Andreas Holst og langtidsskadede Martin Larsen og Sebastian Henneberg.