Arsenal måtte for anden gang ud af ligeså mange mulige forlade banen som tabere, da de tirsdag aften tog imod græske Olympiakos i Champions League.

Og efter 2-3-nederlaget erkendte Arsenal-manager Arsène Wenger da også, at det nu bliver svært for London-holdet af komme videre fra gruppen.

»Det er fortsat muligt at avancere, men det er svært at sluge et nederlag som det i aften. Vi tabte på  dårlig defensiv koncentration og uheld. De har fire skud på mål, og vi indkasserer tre mål,« sagde franskmanden til BBC.

Kanonerne fra London formåede ellers undervejs at komme tilbage i kampen to gange, men tredje gang havde de ikke flere modsvar.

Undervejs tabte den vikarierende colombianske målmand David Ospina bolden i eget net, men det var ikke dér Arsenal tabte kampen, mener Wenger.

»Det er ved stillingen 2-2, hvor vi giver dem et mål med det samme, at det afgørende moment er. Hvis vi havde holdt 2-2-resultatet i bare fem minutter, havde vi vundet kampen,« sagde han fortsatte:

»En målmand laver fejl, det forklarer ikke, hvorfor vi tabte kampen. Det skete også for Petr Cech (imod West Ham i Premier League, red).«

Arsenal ligger nu sidst I gruppe F, hvor FC Bayern Munchen topper efter endnu en storsejr. Tirsdag gik det ud over Dinamo Zagreb, der fik en 5-0-snitte med hjem fra Tyskland.