Vi havde ikke selv set den komme, det havde schweizerne heller ikke, og det samme gælder for flere udenlandske medier.

Danmarks helt utrolige comeback fra 3-0 til 3-3 tirsdag aften var helt unik, og det spottede flere udenlandske medier.

Det gælder blandt andre BBC, som beskriver kampen som '10 minutters galskab', hvor de således referer til kampens slutning, hvor Mathias Zanka Jørgensen, Christian Gytkjær og Henrik Dalsgaard scorede tre afgørende mål.

Videre hos det Schweiziske medie Blick kigger man med nationalbestemt indadvendt kritik.

Henrik Dalsgaard jubler sammen med Pierre-Emile Højbjerg over kampens sidste og dramatiske mål, som blev scoret i overtiden og sikrede Danmark en uafgjort. Foto: ARND WIEGMANN

'Det rammer os midt i den danske marv,' skriver Blick, som følger op med flere artikler, hvor det menes, at kun Granit Xhaka fra Schweiz for alvor var sin indsats bekendt.

Hos Daily Mail kalder man det danske comeback for 'enestående', mens franske Le Figaro går helt amok og skriver, at kampen var 'det store schweiziske tab af ansigt'.

Kampen var da også en enestående affære. Med 10 minutter igen vendte Danmark kampen fra 0-3 til 3-3.

Flere danske spillere har siden berettet, hvordan kampen var noget helt særligt: Det gælder blandt andre Christian Eriksen.

B.T.s fodboldkommentator kunne da heller ikke dy sig og mener, at kampen er én, vi husker om 10 år.

Opgøret mod Schweiz var Danmarks første i EM-kvalifikationen forud for EM i 2020.

Danmark ligger på en tredjeplads med ét point, mens Irland har seks og Schweiz har fire. Begge hold har dog spillet en kamp mere end Danmark.

Næste opgave for de danske drenge bliver i juni, hvor de på hjemmebane skal møde Irland og Georgien.