FC Midtjylland tabte tirsdag aften 1-2 til cypriotiske APOEL Nicosia FC, og de danske mestres spil i de to halvlege var som nat og dag.

To individuelle fejl af henholdsvis Erik Sviatchenko, der mistimede en bolden, og Tim Sparv, der lavede en tværspasning, der blev opsnappet, kostede to mål på bare tre minutter. Den slags fejl var ikke noget, man så fra FC Midtjylland i sidste sæson, og det ærgrede da også Pione Sisto efterfølgende.

»Det var et FCM-hold, vi i hvert fald ikke vil se. Vi var ikke der, hvor vi skulle være. Vi vandt ikke duellerne, og vi vandt ikke andenboldene, så det var selvfølgelig svært at sætte vores præg i første halvleg. Det bliver lidt bedre i anden halvleg, og vi er faktisk også fint tilfredse med anden halvleg,« sagde Pione Sisto efter kampen til TV3+.

I anden halvleg reducerede Jakob Poulsen og gav midtjyderne et spinkelt håb før returkampen i næste uge. Den 32-årige midtbanegeneral var heller ikke tilfreds med første halvleg, men han så tegninger i anden halvleg, der giver grundt til optimisme.

»Man er super skuffet. Specielt over indsatsen i første halvleg, for den var mildest talt dårlig. Og det er svært nu. Vi viste i anden halvleg, at vi bestemt ikke er dårligere end dem, og fik også skabt de chancer, der skulle til for at få vendt kampen. Men vi ved også, at de er et andet hold på hjemmebane end på udebane, så det skal nok blive sjovt at komme derned,« sagde Jakob Poulsen.

Returkampen spilles tirsdag i næste uge på Cypern klokken 19.00 dansk tid.