Cristiano Ronaldo indrømmer i en ny dokumentar, at Alex Ferguson er den bedste træner han nogensinde har haft. Men han indrømmer også, at han stadig ikke kan forstå, hvad Ferguson siger.

I den nye dokumentarfilm om Cristiano Ronaldo med titlen 'Ronaldo', fortæller Real Madrid-stjernen om sit liv med fodbold. Blandt andet fortæller Ronaldo om sit forhold til den tidligere Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson. Da Ronaldos far, der var alkoholiker, blev meget syg, lod Ferguson Ronaldo droppe en vigtig kamp for at se sin far.

»Vi havde en vigtig kamp i Champions League, og jeg sagde; 'Coach, jeg bliver nødt til at være hos min far'. Jeg var en vigtig spiller, men han sagde: 'Hør her, din familie er det vigtigste, du har i dit liv. Hvis du gerne vil tage afsted i tre dage, fire dage, fem dage, så gør du det',« forklarede Ronaldo.

»Det øjeblik vil altid være med mig. Det var et vigtig tidspunkt i mit liv, og det delte han med mig. Det er derfor, jeg respekterer ham, og derfor han er den bedste træner, jeg nogensinde har haft,« konstaterede Ronaldo.

Ronaldo, der tilbragte seks år i United, inden han skiftede til Real Madrid, må dog indrømme, at han stadig har svært ved at forstå den legendariske skotske træners accent.

»Jeg forstår ham stadig ikke. I begyndelsen måtte jeg have en tolk på, der udelukkende skulle oversætte, hvad Ferguson sagde,« erkender superstjernen.

Der har længe været snak om, hvorvidt Ronaldo måske vil vende tilbage til England, og Ronaldo indrømmer, at han har et stærkt bånd til England.

»Det er sandt, i al den tid jeg tilbragte her, blev jeg behandlet helt utroligt godt. Det glemmer jeg aldrig,« afslutter den 30-årige stjerne.