Kontinuitet er en by i Rusland for Manchester United, som hjemme tabte 0-3 til Bournemouth i Premier League.

Manchester Uniteds niveau er omtrent så stabilt som søvnrytmen hos en nyfødt. Onsdag leverede holdet en flot kamp og slog Chelsea 2-1. Lørdag fulgte man det op med 0-3 hjemme mod Bournemouth efter en elendig indsats.

Det var samtidig fjerde hjemmebanenederlag i ni Premier League-kampe. Det er kraftigt medvirkende til, at man er placeret på sjettepladsen med minimum ti point til førstepladsen, når 16. runde er færdigspillet.

Hvis alternativet til Rasmus Højlund er Anthony Martial, behøver danskeren bedømt på lørdagens kamp ikke at frygte for manglende spilletid, selv om målene udebliver.

Blandt mange kandidater til titlen var Martial Uniteds dårligste i de første 45 minutter af opgøret. På intet tidspunkt var han farlig, og som opspilsstation gjorde han oftest mere skade en gavn.

Der var blot spillet fem minutter, da en blanding af dårligt pasningsspil og passivitet hos United-holdet førte til Bournemouths føringsmål.

Lewis Cook opsnappede bolden og fik lov at løbe til baglinjen. Fladt foran mål fandt han Dominic Solanke, som satte indersiden på til 1-0 ganske umarkeret.

Hjemmeholdet havde bolden i 73 procent af tiden, men gjorde ikke ret meget fornuftigt med den.

Kun stolpen stod i for vejen for, at det ikke var værre end 0-1 halvvejs, da Solanke var tæt på at udnytte en elendig aflevering på tværs fra Scott McTominay.

Selv om United kom en del bedre ud efter pausen med mere energi og målsøgende spil, så løb tålmodigheden med Martial ud efter ti minutter.

Ind kom Rasmus Højlund for at jagte sit første ligamål, og kort efter sendte gæsterne Højlunds landsmand Philip Billing i aktion også.

Uniteds pres lige efter pausen var aftaget en smule, og Bournemouth begyndte igen at få chancer. Og så faldt det hele fra hinanden for United.

Mens en usynlig Højlund stadig ikke kan få brudt måltørken i Premier League, så steg Philip Billing let op over Luke Shaw på et indlæg og headede 2-0-målet i kassen.

Fem minutter efter snorksov United på et hjørnespark, og så kunne Marcos Senesi suge den sidste lyd ud af hjemmepublikum på Old Trafford.

For at gøre ondt værre tog anfører Bruno Fernandes et gult kort for brok og har karantæne i næste kamp mod Liverpool. Og kun VAR reddede United fra at indkassere til 0-4 efter en ny defensiv brøler.

Publikum var allerede udvandret, så da dommeren kort efter fløjtede af, var der kun en tredjedel kapacitet tilbage til at buhe Højlund og co. fra banen.

Andetsteds tabte Thomas Franks Brentford 0-1 til Sheffield United, mens det blev 1-1 både i opgøret Brighton-Burnley og Wolverhampton-Nottingham Forest.

/ritzau/

Så spiller Manchester United mod Bournemouth, og du kan følge Rasmus Højlund og co. i aktion på Old Trafford i LIVE-bloggen her: