Mandag 4. november lancerer BT det nye sportsmagasin 'Mandagstræner' på bt.dk. Mandagstræner er et nyt tv-program, som du kan se når som helst og hvor som helst - på din computer, din mobil eller din tablet.

Du finder det på BTs digitale platforme fra mandag middag.

Vi har samlet landets tre stærkeste kommentatorer på sport. Morten Crone Sejersbøl er fodboldredaktør på BT, Flemming Fjeldgaard er sportsredaktør på Berlingske, mens Peter Brüchmann er kommentator på BT.

Normalt er det de tre, som de andre medier helst bruger som eksperter. Du ser dem formentlig i diverse debatprogrammer og ekspertroller på traditionelt tv. Nu har vi samlet dem på BT TV til en gennemgang af de største dagsordener her og nu.

Programmet, hvor vi kommer til at tale lidt for meget om fodbold og lidt for lidt om alt det andet, vil også have gæster fra de største Superligaklubber og blandt sportens mest interessante navne. På mandag får vi således besøg af Brøndby forholdsvis nye bestyrelsesformand Aldo Petersen til en grundig samtale om Brøndbys kurs og fremtid.

Du kan se programmet samlet og i fuld længe. Du kan vælge at hente det som podcast, så du bare får lyden. Eller du kan vælge at se de enkelte diskussioner hver for sig.

Glæd dig til dyb fodboldsnak hver mandag på bt.dk!