Mads Laudrup kan ikke forstå, hvorfor Swansea har fyret Michael Laudrup, når han har skaffet så store resultater til Swansea. Se Mads Laudrups forsvar af sin far.

Michael Laudrups fyring seneste sportsfans og kommentatorer i sving på twitter. Blandt fans og betragtere af fodbold, er der stor forundring over, at Swansea har valgt at fyre Michael Laudrup.

Tidligere fodboldangriber og i dag kommentator, Gary Lineker, kalder fyringen af Laudrup for 'helt skør'.

- Swansea har fyret Kevin Pieterson. Men endnu værre: De har fyret Michael Laudrup. Helt skørt. Verden er blevet sindssygt.Laudrups søn, Mads Laudrup, bevæger sig ud i et forsvar af sin far. Første tweet fra Mads Laudrup lyder kort og præcist: WTF.I sit andet tweet uddyber han, hvorfor han finder det utroligt, at hans far er blevet fyret. Han lister Michael Laudrups præstationer i Swansea op, samt de spillere, han har hentet til klubben.

- Første store trofæ, nr. 9 i Premier League, Chico, Davies, Pablo, De Guzman, Shelwey, gruppespillet i Europa League, slog Manchester United på udebane, 19 måneder. WTF! skriver Mads Laudrup.John Cross er fodboldjournalist i England, og har fulgt med i Laudrups problemer i Swansea. Han påpeger, at fyringen ikke skyldes resultaterne, men de store interne problemer i klubben.

- Vi sagde i sidste måned, at Laudrup var på vej ud (bare ikke allerede nu). Problemerne i Swansea stikker meget dybere end resultaterne, skriver han.