En forlængelse af konktrakten med Swansea er godt på vej, siger Laudrups agent Bayram Tutumlu.

Oven på triumfen i Capital One Cup'en er Michael Laudrup blevet et varmt trænernavn. Især i Real Madrid, hvor der skal findes en afløser for Jose Mourinho.

I en afstemning i den spanske avis AS i weekenden pegede 78 procent ud af 40.000 læsere på Michael Laudrup som Reals næste træner. Dermed fik han flere stemmer end store trænernavne som Rafael Benitez og Carlo Ancelotti.

I Swansea har man derfor også travlt med at få en forlængelse på plads med deres succestræner. Klubben forsøger at indføre en frikøbsklausul på 44. mio. kr. i Laudrups kontrakt, og det er ifølge Bayram Tutumlu en formalitet, før det sker.

- Der bliver ingen problemer omkring den forlængelse, siger agenten til Ekstra Bladet.

- Det er egentlig ikke så kompliceret det her. Klubben er interesseret i forlængelsen og vil gerne have frikøbsklausulen på plads. Det finder vi ud af, når jeg inden for de kommende uger sætter mig ned med bestyrelsesformanden, siger han.

Efter finalen fortalte hovedpersonen selv, at indtil videre bliver han i Swansea.

- Jeg kan kun gentage, hvad jeg har sagt tidligere. Mine intentioner er at blive. Lige nu har jeg mere end end et år tilbage af min aftale, så let er det, sagde Laudrup.