William Kvist var for en gangs skyld på banen fra start, da Fulham lørdag vandt 1-0 mod Newcastle i Premier League.

Kvist havde fundet vej til træner Felix Magaths 11 udvalgte, da Londonholdet fik tre vigtige point med fra opgøret. Fulham er på trods af sejren stadig bundprop i Premier League, men de lægger pres på holdene foran dem og har kun to point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

De første 45 minutter bød ikke på meget spænding, og det lignede ikke, at Fulham skulle trække sig sejrsrigt ud af kampen. Ingen af holdene havde den store kreativitet på den sidste tredjedel af banen og formåede ikke at spille sig frem til de helt store chancer.

Anden halvleg var dog ikke mange minutter gammel, da Fulham begyndte at vise at tænder. John Heitinga drev upresset bolden frem fra sin position i midterforsvaret og hamrede bolden på overliggeren og ned på målstregen efter 53 minutter. Cauley Woodrow fulgte op på riposten og sendte bolden i mål, men liniedommeren hev flaget op for offside. Det lignede dog, at Heitingas skud var inde over stregen i første omgang.

William Kvist spillede ikke den store kamp på den centrale midtbane, hvor han havde flere fejlafleveringer. Efter 66 minutter var det ved at koste alvorligt for Fulham, da Kvist smed bolden væk på egen banehalvdel og Cisse kom helt fri med målmand David Stockdale. Newcastle-angriberen misbrugte dog den store chance.

Kort efter straffede Fulham Newcastles ineffektivitet, da iraneren Ashkan Dejagah trak ind i banen fra venstre side og sendte et tørt hug afsted, som Tim Krul ikke kunne klare og dermed bragte Fulham foran med 1-0.

Newcastle formåede efterfølgende ikke at komme frem til chancer for at udligne Fulhams føring, og opgøret sluttede dermed med det ene mål. Det var Fulhams første sejr siden 23. februar.