Den storsatsende Istanbul-klub Fenerbahce må sande, at de mange penge brugt på store, etablerede stjerner i sommerens transfervindue ikke havde den ønskede effekt.

Simon Kjær og co. tabte samlet 3-0 til ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions League-kvalifikationen.

På trods af store indkøb af Robin van Persie, Nani og danske Simon Kjær er storsatsende Fenerbahce allerede ude af Champions League, før det for alvor begynder.

I det første opgør i Istanbul lykkedes det skuffende kun at få 0-0 mod ukrainerne, så det så svært ud inden det omvendte opgør onsdag aften. Og svært blev det.

Allerede efter 25 minutters spil bragte den ukrainske angriber Oleksandr Gladkyi hjemmeholdet foran 1-0. I anden halvleg lukkede Darijo Srna reelt kampen, da han scorede på et straffespark til 2-0.

Brasilianske Alex Teixeira øgede yderligere, da han spurtede fra hele Fenerbahce-forsvaret og passerede målmanden til 3-0.

I kampens overtid blev nedturen total for Simon Kjær, da han fik sit andet gule kort og krydrede dermed en skidt aften med et rødt kort.