Hvis tingene flasker sig, kan Nicolai Jørgensen ende som Danmarks dyreste fodboldspiller nogensinde, inden januar er omme.

Ifølge hollandske Voetbal International og nordengelske The Chronicle er Premier League-klubben Newcastle brændt varm på angriberen og forbereder det, de kalder 'et stort bud' på ham.

Ja, englænderne hævder sågar, at Newcastle allerede har fået deres første bud afvist, men er klar til at byde igen.

ØVERST I KLIPPET KAN DU SE NICOLAI JØRGENSEN SCORE FOR LANDSHOLDET

Jørgensen har kontrakt med hollandske Feyenoord frem til 2021, men har været varm på den europæiske rygtebørs, siden han i sidste sæson blev topscorer i Æresdivisionen. Voetball International mener at vide, at Newcastle, der har prominente Rafa Benitez som manager, har holdt øje med danskeren siden sommerferien.

I den periode har Jørgensen været en del skadet, men han har dog formået at lave ni mål i 18 kampe, og han ville derfor pynte i Newcastles angreb, der har i denne sæson har haft mere end svært ved at få bolden i nettet.

Klubbens topscorer, spanske Joselu, er således blot noteret fire scoringer i 22 kampe.

Men Newcastle må altså grave dybt i lommerne for at sikre sig den danske målmaskine. Hollandske medier har spekuleret i, at Feyenoord skulle være klar til at slippe Jørgensen, fordi klubben er hægtet af i mesterskabskampen og i øvrigt netop har hentet klublegenden Robin van Persie hjem, men ifølge The Chronicle lader hollænderne ham ikke gå for mindre end 20 millioner euro - knap 150 millioner danske kroner.

BT har været i kontakt med Nicolai Jørgensens agent, Mikkel Nissen, men han har ingen kommentarer til rygterne om hans klient.

Det højeste beløb en dansk spiller nogensinde er handlet for anslås at være de 110 millioner kroner, som Southampton i 2016 gav for Pierre-Emile Højbjerg.