Lyt til artiklen

Den engelske Premier League-klub Arsenal har offentliggjort navnene på syv spillere, som ikke får deres kontrakter forlænget.

Med 175 kampe for førsteholdet er den spanske målmand, Manuel Almunia, det største navn på listen, som ikke rummer de store overraskelser.

Den tidligere Celta Vigo-keeper har gennem længere tid haft svært ved at spille sig på holdet, og det kommer næppe bag på mange, at samarbejdet ikke bliver forlænget. 

Udover Manuel Almunia tager manager Arséne Wenger også afsked med Gavin Hoyte, George Brislen-Hall, Sean McDermott, Rhys Murphy, James Campbell og Jeffrey Monakana.

Men de mange spillere bliver næppe de sidste, som takker af hos Arsenal i løbet af sommeren. Endnu er det ikke blevet offentliggjort, hvorvidt lejeaftalen med Yossi Benayoun, der er på lån fra Chelsea, bliver gjort permanent, ligesom andre spillere rygtes væk Emirates - blandt andet anføreren Robin van Persie.

Også danske Nicklas Bendtner, som har været udlejet til Sunderland, kan meget vel være fortid i Arsenal. Den danske angriber er gentagne gange blevet rygtet til andre klubber. 
 
Arsenal sikrede sig i sidste spillerunde af Premier League bronzemedaljerne og en billet til Champions League.