Ajax-træner kalder Christian Eriksen et af de største talenter nogensinde i Ajax Amsterdam.

Hyldesten af Christian Eriksen vil ikke stoppe, men vokser i styrke. Danskerens træner i Ajax, den tidligere Barcelona-spiller Frank de Boer, roser danskeren til skyerne. - Christian er et af de største talenter i Ajax nogensinde. Og man må ikke glemme, at han kun er 18 år gammel. Han er trods alt stadig juniorspiller, svarer Frank de Boer på et pressemøde et spørgsmål - stillet på foranledning af sporten.dk. Træneren vil give sin 18-årige dansker plads til at spille dårlige kampe, alligevel er træneren ikke bleg for at hive Eriksen helt op på Michael Laudrup-niveau.

- Man skal give plads til, at han kan spille dårligt, men vi forventer rigtig meget af ham i Ajax. Jeg kan godt forstå, hvorfor man kalder ham den nye Michael Laudrup. Jeg tror ikke, at jeg var på så højt et niveau som ham, da jeg var på hans alder, siger Frank de Boer, der så kampen mellem Danmark og England på sin computer.

- Jeg var ikke overrasket over det niveau han spillede på, for jeg ved hvad han kan præstere. Jeg synes han var bedst i første halvleg. Måske gav det ham noget ekstra, fordi det var England han spillede imod, siger Frank de Boer.