300.000 kroner. Så meget kastede 'løven' Christian Arnstedt i virksomheden Wallpipe i 2020.

Siden er det gået ned ad bakke for virksomheden, der for nylig blev erklæret konkurs. Men nu er der godt nyt. For Wallpipe er blevet reddet på målstregen.

Virksomheden er blevet købt af Finderiet og fortsætter under samme navn. Det skriver Horsens Folkeblad.

Det er Lisbeth Grove Mikkelsen, der er stifter af Wallpipe, og hun betog alle, da hun deltog i DR-programmet 'Løvens hule' og fremviste sin idé om at lave billige lamper af kasserede vandrør.

Lisbeth Grove Mikkelsen med en af sine lamper.
Lisbeth Grove Mikkelsen med en af sine lamper. Foto: WallPipes
Vis mere

Ideen havde hun fået, da hun som alenemor til to børn havde købt et hus og havde svært ved at få pengene til at slå til.

»Dengang, jeg var i 'Løvens hule', var det, man så i studiet, det eneste, jeg havde lavet. Jeg havde behov for penge, så jeg var godt klar over, at hvis jeg ikke fik en investering med hjem, så var jeg færdig,« fortalte Lisbeth Grove Mikkelsen til B.T. et år efter udsendelsen.

Her fortalte hun også, at det gik fint med virksomheden, og at hun var glad og tilfreds.

Virksomheden var kommet godt igennem den første coronabølge og var på det tidspunktet vokset 2500 procent siden deltagelsen i 'Løvens hule', men ifølge Lisbeth Grove Mikkelsen kunne virksomheden godt mærke den anden coronabølge.

Lisbeth Grove Mikkelsen  med sin kæreste, Stine, og 'Løven' Christian Arnstedt.
Lisbeth Grove Mikkelsen  med sin kæreste, Stine, og 'Løven' Christian Arnstedt. Foto: Per Arnesen
Vis mere

Og siden gik det altså så meget ned ad bakke, at Wallpipe blev erklæret konkurs.

Men nu tilsmiler heldet Lisbeth Grove Mikkelsen. For ikke nok med at hendes virksomhed er blevet reddet, så bliver hun selv daglig leder i virksomheden fremover. Og det glæder hun sig til, fortæller hun i en pressemeddelelse ifølge Horsens Folkeblad.

Også hos Finderiet glæder man sig til det nye samarbejde.

»Vi har kendt Lisbeth Grove Mikkelsen længe, og da de ulykkelige omstændigheder med WallPipe opstod, begyndte vi at tale sammen om muligheden for at købe. Vi kan se synergieffekt og samspil i firmaerne, der har både genbrug og bæredygtighed, men også et stort CSR-ansvar tilfælles,« siger Kim Blach Pedersen, der er direktør for GOGGS fonden Randers, som ejer Finderiet, der blandt andet har til formål at skabe arbejde til personer med nedsat arbejdsevne.