Den kun 24-årige reality-deltager Tinna, der sidste år deltog i TV3s ’Paradise Hotel’, er ramt af uhelbredelig kræft.

I 2011 fik hun stillet diagnosen livmoderhalskræft og har siden været igennem både lange kemobehandlinger og strålingsforløb. Men kræften har efterfølgende spredt sig til hendes bækken, og lægerne har nu opgivet at behandle hende.

Men selv om det danske sygehussystem har opgivet, har hverken Tinna eller hendes familie tænkt sig at give op.

Familien har taget kontakt til en tysk læge, der mener, der stadig er håb for den unge kvinde. Men behandlingen er dyr og kan koste op mod 300.000 kr. Og derfor har pårørende nu oprettet en indsamling på både caremaker.dk og Facebook, der skal hjælpe familien med at dække nogle af udgifterne til behandlingen.

- Vi vil gøre absolut ALT hvad der står i vores magt for at redde Tinna, hun fortjener virkelig livet….Vores absolut sidste mulighed er en operation i Tyskland. Vi har været i kontakt med læger/ sygehuse verden over, men kun Herwert Müller (den tyske læge, red.), kan tilbyde en operation der forhåbentlig kan fjerne al kræften i hendes underliv, skriver Tinnas mor i et indlæg på caremaker.dk.

Den tidligere reality-deltager fik konstateret livmoderkræft i 2011. Dengang var lægerne meget optimistiske. De fjernede Tinnas livmoder, hun blev herefter erklæret rask, og efterfølgende valgte hun at tage til Mexico for at deltatage i ’Paradise Hotel’. En oplevelse, hun selv har beskrevet som sit livs rejse.

Men da hun igen er tilbage til Danmark, bliver hun indlagt med stærke mavesmerter. Lægerne konstaterer herefter, at kræften ikke er væk. I det hul, hvor hendes livmoder sad, er der vokset sig en 5x9 centimeter stor knude. Hverken kemobehandlinger eller stråling hjælper, og lægerne har nu opgivet.

- Da vi får svaret, ramler vores verden fuldstændig…….. Hele tiden har man kæmpet og kæmpet sammen med Tinna, og hele tiden har man haft håbet om, at behandlingen nok skal virke, hver gang har lægerne måtte komme med en ret skuffende ’nyhed’. Men dette slår da absolut ALT!! Jeg kan simpelthen ikke tro det. Lægerne siger ikke noget om, hvor langt der er igen, for de ved det simpelthen ikke, skriver Tinnas mor på caremaker.dk.

- Vi kæmper til det sidste! Tinna er en utrolig fighter, så selvfølgelig skal vi kæmpe sammen med hende helt til det sidste, skriver hun.

Du kan støtte Tinna ved at klikke her.

Andre læser også