For Lars Ellebye, far til Rachel fra TV2's succesfulde føljeton, 'Årgang 0', har det sidste års tid, været noget af en rutsjetur. En opslidende retssag, en forretning, der ikke gav udbytte, et usundt liv med for meget forkert mad og for lidt motion, gjorde at Lars Ellebyes forfatning blev ringere og ringere.

- Jeg var oprigtig meget bekymret for Lars' helbred. Han var presset, og jeg kunne godt se, at han ikke havde det specielt godt. Samtidig lagde jeg pludselig mærke til, at han var blevet tykkere og tykkere, siger hans kone Theresia Trechow-Kühl, der beslutter at få give sin mand en kærligt los i røven.

- Theresia fik mig sparket af sted til en psykolog, så jeg kunne få talt om nogle af de ting, der plagede mig, siger han.

SE VIDEOEN MED FAMILIEN HER: Rachel fra 'Årgang 0' - fra nedture til Gangnam Style

Bægeret flød over for Lars Ellebye, da konen en dag hos lægen får at vide, at hun skal indlægges. Hun kom for at få skiftet en spiral, men fik at vide, at hun skulle have fjernet en æggestok.

- Det slog mig ud. Pludselig begyndte jeg at spekulere. Det kunne jo være kræft, siger han til BT.

Men efter konens kærlige spark, fik Lars vendt sin nedtur og i dag har både psyken og kroppen det bedre. Det sidste ses bl.a. af, at han har tabt 18 kilo.

BT har besøgt familien i hjemmet i Aabenraa. Køb avisen i dag (find e-udgaven her)og læs hele hele historien om Lars Ellebyes dramatiske år. Læs bl.a. om:
* Derfor løb forretningen ikke rundt - kassen lænset
* En opslidende retssag: levede med angsten i baghovedet
* Så godt har Lars det i dag