Ghita Nørby har haft IT-problemer og måtte en tur på borgerservice. Måske med en tordensky over hovedet?

Jakob Steen Olsen har set den nye dokumentar om det svenske kongehus og især kong Carl Gustav. Den er fyldt med skandaler og strippere!

I Hollywood er der ingen skandaler – endnu. Jacob Heinel rapporterer fra den champagnefarvede løber, hvor alle venter spændt på årets Oscar-uddeling. Og i år er sikkerheden omkring scenen er øget. Tak, fordi du gjorde opmærksom på den sikkerhedsbrist, Will Smith!

Vi har rekrutteret intet mindre end TO politiske kommentatorer. For hvis du har forsøgt at følge med i dansk politik i denne uge, så har du måske mistet pusten.

Lars Boje Mathiesen er ekskluderet fra Nye Borgerlige – det er ikke sket for en partiformand før! Og inden vi nåede at blinke, meldte Pernille Vermund sig på banen igen.

Forpustet? Så bare hold fast, for det stopper ikke her.

Ugen begyndte nemlig med flere dårlige historier for Moderaternes kulturordfører, Jon Stephensen, der beskyldes for grænseoverskridende adfærd.

Derudover har Jakob Ellemann-Jensen givet lyd fra sig, Jens Rohde er tilbage i Venstre og samme partis næstformand, Stephanie Loose, er midlertidigt blevet udnævnt som økonomiminister.

Pyha …

Din vært er Nikolaj Vraa, der vikarierer for Ditte Okman og tager dig sikkert gennem ugens historier.

Programmet produceres af Sarah Bech.