Lyt til artiklen

Moren til den to-årige dreng Storm, der blev væk og fundet igen i en skov, har valgt at takke alle der hjalp til med at lede efter drengen i en mail, som hun har sendte til Hillerød Posten. Det skriver Lokalavisen.dk.

»Vi vil gerne her fra Storms familie sige tusind tak til alle jer, der hjalp med at finde Storm ude i skoven onsdag aften. Tusinde tak til alle jer civile, der valgte at bruge en aften/nat på at lede efter vores lille guldklump,« skriver Storms mor i mailen til Hillerød Posten.

Familien vil gerne forblive anonym, men samtidig takke de mange mennesker, der hjalp med at finde den toårige knægt. Storm smuttede af sted onsdag aften fra sit hjem i Sophienlund i Hillerød på sin løbecykel og blev fundet sovende i skovbunden kl. 2 om natten.

 

Den to-årige dreng blev via Twitter efterlyst af politiet om aftenen den 8. juli, efter han kl. 19 var cyklet en tur på sin løbecykel. Efterlysningen blev ivrigt delt på Twitter og Facebook og mange almindelige mennesker gik ud for at lede efter drengen. Ifølge politiet deltog mellem 2.000 og 2.500 mennesker i eftersøgningen af drengen.

Nordsjællands Politi efterlyste onsdag aften den to-årige Storm. Han blev senere fundet sovende i en nærliggende skov af en hundepatrulje klokken cirka to natten til torsdag.
Nordsjællands Politi efterlyste onsdag aften den to-årige Storm. Han blev senere fundet sovende i en nærliggende skov af en hundepatrulje klokken cirka to natten til torsdag. Foto: Privatfoto/Twitter via Nordsjællands Politi
Vis mere

»Mange af jer skulle tidligt op på arbejde næste dag, og I valgte at trodse trætheden og kæmpe for at finde Storm så hurtigt som muligt. Det var en fantastisk støtte, der gav os håb,« skriver hun og takker også hjemmeværnet, Missing People og ikke mindst politiet, som hun mener ydede 'en uvurderlig indsats'.

»Det var yderst systematisk, professionelt og en flot indsats. Stor ros til jer alle sammen for en flot indsats og et stort hjerte,« lyder det fra moderen, som samtidig fortæller, at Storm har det godt og 'er fuldstændig lige så glad og charmerende, som han plejer at være'.

Storm blev fundet af en hundepatrulje næsten tre kilometer fra sit hjem i Sophienlund. Han havde krydset Isterødvejen og cyklet ud i skoven ved Gadevang.