Som prostitueret i Danmark er et personligt, seksuelt menukort uundværligt. 39-årige Joanna Tomaszewicz fremviser her sin private menu fra sin tid som prostitueret på 18 danske sexklinikker.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Selvom polske Joanna Tomaszewicz ikke har arbejdet som prostitueret siden maj 2011, har hun gemt samtlige remedier fra sine i alt fire og et halvt år som sexsælger i Danmark. 

Effekterne ligger gemt i et virvar af flyttekasser på et bordel i en nedslidt villa et sted i Jylland. Blandt latexnederdele, gummidildoer og knaldrøde parykker ligger også Joannas såkaldte menukort. Tre A4-ark bundet sammen med en snor, som angiver de seksuelle ydelser, Joanna Tomaszewicz tilbød sexkunder på bordeller rundt omkring i Jylland.

- Da jeg kom til Danmark, skulle jeg først lære, hvad de forskellige ord på menuen betød. Ordene var sjove, men svære at lære, forklarer Joanna Tomaszewicz i B.T.s store fortælling om hendes liv.

Et kig på Joannas menukort viser, at ydelserne varierer kraftigt i pris. Fra 500 kroner for ’Svensk’ – onani med hånden – til 2.500 kroner for en times ‘Dominans’.

- Det mest populære blandt danske mænd var ’Dansk’ – almindelig sex i én stilling. Men mange var også vilde med at blive domineret, afslører Joanna Tomaszewicz.

Nedenfor kan du se en ordforklaring på de enkelte ydelser fra menukortet.

Ordforklaring:

(Menukort, side 1)

- Svensk: Kunden modtager onani med hånden
- Spansk: Sex mellem brysterne på den prostituerede
- Dansk (en stilling): Almindeligt samleje med kondom – typisk i missionærstilling
- Dansk (flere stillinger): Almindeligt samleje i flere stillinger med kondom
- Fransk: Kunden modtager oralsex med kondom
- Gensidig fransk: Oralsex med kondom, hvor kunden også giver den prostituerede oralsex
- Kys: Kys på munden
- Græsk: Analsex med kondom

(Menukort, side 2)- Svensk, fransk og dansk: Kunden modtager onani med hånden, oralsex og almindeligt samleje
- Svensk pigeonani og fransk: Onani med hånden på kvinden og oralsex.
- Svensk pigeonani og dansk: Onani med hånden på kvinden og almindeligt samleje.
- Cocktail: Kunden tilvælger flere seksuelle ydelser i forbindelse med sit sexkøb.

(Menukort, side 3)

- Dominans: Kan indeholde seksuelle ydelser som bondage (kunden bindes fast med reb, kæder eller lignende til f.eks. en seng eller i en gabestok), spanking (kunden bliver slået – typisk i bagdelen – med flad hånd eller med f.eks. en pisk) og påspændingsdildoer (kunden modtager her typisk analsex).

Se også videoerne 'Sådan har de sex på bordellerne', 'Den lykkelige luder er en skrækfilm' og 'Jeg er en løgner' herunder.

Sådan har de sex på bordellerne

Den lykkelige luder er en skrækfilmJeg er en løgner