Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

For at hindre overfyldte tog på linjerne nordpå fra København mandag eftermiddag, sætter DSB ind med ekstra lange tog i myldretiden. Det sker, efter at lørdagens kollaps af en bro over Helsingørmotorvejen mellem Gl. Holte og Nærum mandag morgen har tvunget flere trafikanter fra biler ind i togene. Det skriver B.dk.

Mandag morgen var der sat ekstra togvogne på S-togslinje B mod København, og det vil der også være på togene, der kører mod Holte mandag eftermiddag, ligesom Kystbanen mod Helsingør også har fået sat ekstra togvogne ind.

»Kunderne har generelt været tilfredse med vores løsning med de ekstra togvogne her til morgen, så den forlænger vi, så vi kan få alle hjem igen, når eftermiddagsmyldretiden sætter ind senere,« siger DSBs trafikinformationschef, Tony Bispeskov, i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet har endnu ingen oplysninger om, hvornår man forventer at kunne åbne motorvejsstrækningen under den nedstyrtede bro igen. Derfor anbefaler DSB, at rejsende holder øje med trafikinformationer via DSBs hjemmeside for at orientere sig om mulige ændringer i tirsdagens trafik.

Andre læser også