Lørdag d. 3. juli stoppede livet brat for en familie på fire, da de blev dræbt i et voldsomt trafikuheld. I dag blev de begravet.

Jerne Kirke i Esbjerg, hvor familien kommer fra, var kl. 10 torsdag formiddag fyldt til bristepunktet af sørgende familiemedlemmer, venner og skolekammerater.

Desuden var fire politibiler mødt op ved kirken for at holde pressen på afstand.

Begravelsen varede omkring en time, og alle græd og var knuste over det tragiske tab af en hel familie, da de forlod kirken. En af de sørgende var den tidligere MGP-stjerne Drama Queen, hvis rigtige navn er Peter Andersen. Hans kæreste er bror til den afdøde Heidi.

De efterladte familiemedlemmer er i dyb sorg, men sætter stor pris på den støtte og hjælp de har mødt.

- Jeg er meget overvældet over den støtte, vi har fået efter ulykken. Især vennerne har været en stor hjælp, sagde Heidis far, Hans Erik Vork, til bt.dk's udsendte efter begravelsen.

De fire kister blev først båret ud og kørt væk, da de fremmødte havde forladt kirken.

Henrik, Heidi og deres to piger Amalie og Cecilie havde tilbragt dagen i Legoland, da de på vej hjem blev involveret i en voldsom trafikulykke. En 40-årig lettisk mand blev også dræbt. Man mener ulykken skete, da han med al for høj fart lavede en hasarderet overhaling.

Ifølge et vidne ramte letten familiens venstre baghjul, hvorefter begge biler mistede herredømmet.

Ulykken har efterladt venner og bekendte i sorg.

- Et lys for familien Vork som på den mest tragiske vis mistede livet i en meningsløs trafikulykke. Sammen med vores unger græder vi for og med jer i den tragiske, forfærdelige og hele meningsløse ulykke. Vi sender alle vores tanker hos de efterladte. Pas på hinanden kære englefamilie! skriver en bekendt på mindet.dk.