Endnu en person er sigtet i Se og Hør-sagen. Denne gang drejer det sig om tidligere nyhedschef på Se og Hør, Lise Bondesen.

Det skriver tv2.dk.

Politiinspektør Bent Isager-Nielsen fra Københavns Vestegns Politi bekræfter over for TV2, at endnu en person er sigtet.

- Vi har rejst endnu en sigtelse i den sag, som er kendt som Se og Hør-sagen. Der er tale om en person, som tidligere er afhørt med en sigtets rettigheder, siger Bent Isager-Nielsen til tv2.dk,

Dermed er det samlede sigtelser i sagen oppe på ni personer. Det drejer sig om de tidligere chefredaktører, Henrik Qvortrup og Kim Henningsen, tidligere redaktionschef Kim Bretov, journalisterne Ken B Rasmussen og Kasper Kopping, tidligere udgiverdirektør Per Ingdal, 'tys-tys' kilden samt Aller Media som virksomhed.

Lise Bondesen er ikke overrasket  over sigtelsen:

- Sigtelsen var forventelig. Politiet har behandlet mig pænt og ordenligt, og jeg har fuld tiltro til, at de kommer til bunds i sagen. Jeg har ikke forholdt mig juridisk til sigtelsen, men står ved det, jeg har fortalt i Ekstra Bladet, skriver Lise Bondesen til bt.dk