Klokken 16.00 i dag bliver der åbnet for bordreservationer til det nye Noma ved Christiania. Selve restauranten åbner først til februar.

Selvom Noma 2.0 først officielt åbner til februar, skal du være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig billetter til forårssæsonen. Den strækker sig fra februar til slut maj og går under betegnelsen 'Nomas havsæson'. Den bliver efterfulgt af 'grønsagssæsonen', der varer ind til efteråret, hvor Nomas tredje og sidste årlige sæson, 'skovsæsonen' vil være at finde på menukortet.

Kuvertprisen står til 2.250 kroner pr. person, men er du studerende, kan du få det til en mere favorabel pris. Her koster en menu bare 1000 kroner - med vin- eller juicemenu inkluderet. Noma skriver på deres hjemmeside, at de afsætter fire borde hver aften i perioden til studerende. Noma forventer, at efterspørgslen på studie-bordene vil være høj, hvorfor man som studerende skal skrive sig på restaurantens venteliste. Blandt de tilmeldte vil restauraten så trække lod. Du kan kun blive skrevet på ventelisten, hvis du har et gyldigt studiekort​.Du kan tilmelde dig her.

Noma lukkede i 2016 deres daværende restaurant, fordi de ønskede at fokusere på et nyt koncept med eget, urbant landbrug. Noma 2.0 har til huse på Refshaleøen i en gammel, nyrestaureret sømine og bliver naboer til Christiania.

Søminen på Refshalevej.
Søminen på Refshalevej. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere