Camilla Larsen fra Aarhus har formentlig et af Danmarks mest specielle studiejobs. Ved siden af psykologistudiet tester og anmelder hun dildoer, vibratorer og andet sexlegetøj for firmaet sinful.dk.

Særinteressen kommer dog ikke ud af ingenting. Den 26-årige kvinde har nemlig en drøm om at blive sexolog og er derfor meget fascineret af den seksuelle verden.

»Jeg har altid haft stor interesse for sexlegetøj, lige siden jeg for første gang satte mine fødder på en sexmesse. Og hele den her dildoverden åbnede sig for mig med alle mulige sjove sager. Det er en sjov og dejlig verden, som jeg hurtigt blev fascineret af,« siger Camilla Larsen til lokalavisen.dk.

Ærlige anmeldelser
Fascinationen ønsker hun at dele med andre, og derfor er den 26-årige glad for at kunne inspirere andre gennem nogle hudløst ærlige anmeldelser på Sinfuls blog.

Her kan læserne – i detaljer – få en anmeldelse af eksempelvis en vibrator, inden de selv går ud og investerer i en.

Tag for eksempel hendes seneste anmeldelse af klitoris-stimulatoren Womanizer Pro W500, der, som Camilla Larsen skriver, skiftevis suger og puster på klitoris i stedet for at vibrere.

Længere nede i anmeldelsen begynder hun at beskrive, hvordan Womanizer føles. Her er et udpluk fra bloggen på Sinful.dk.

Suge/puste effekten på første niveau kan sagtens mærkes, og på trods af min skepsis om at blive suget direkte på klitoris, føles det virkelig, virkelig godt. Det er slet ikke så voldsomt som jeg troede, og man mærker ikke en decideret hivende effekt. Womanizeren har ingen vibrator, men suge/puste effekten giver alligevel en vibrerende følelse på området lige omkring klitoris som mundstykket hviler på. Jeg skal lige vænne mig til at jeg ikke behøver bevæge Womanizeren, når jeg først har placeret den. Når jeg bruger en vibrator, plejer jeg at bevæge den i hele området omkring klitoris. Men Womanizeren skal man blot holde i ro. Jeg prøver at skrue en smule op for intensiteten og skal ikke højere op end niveau 3 før jeg føler, at nu sker der virkelig noget – og det gør der også: Jeg når klimaks på 0,5 sekunder og får en orgasme med en intensitet jeg ikke har prøvet før. Den specielle stimulering af klitoris gør at orgasmen er 100 % centreret lige dér, og føles derfor ekstra kraftig.

Efter en lille kaffepause prøver jeg med et højere niveau og kommer op på niveau 5, hvorefter jeg må give efter for endnu en orgasme. Det er godt at min roommate ikke er hjemme, da det er umuligt at holde en lyd (eller ti) tilbage.

Her ses et billede af klitoris-stimulatoren Womanizer Pro W500, som Camilla Larsen anmelder.
Her ses et billede af klitoris-stimulatoren Womanizer Pro W500, som Camilla Larsen anmelder.
Vis mere

Sådanne meget personlige beskrivelser vil for de fleste angiveligt virke grænseoverskridende at dele med så mange andre, men Camilla Larsen har det helt fint med det, fortæller hun til lokalavisen.dk. Hun har altid været rimelig åben og bramfri omkring sex, forklarer hun.