Den rufferidømte Anni Fønsby har fået den værst tænkelige start på sin afsoning i Statsfængslet ved Horserød .

Kun få dage inde i fængselsopholdet fortæller kilder i fængslet til B.T., at Anni Fønsby, der har sin lille datter med inde bag tremmer, forfølges og chikaneres af en gruppe mandlige indsatte, der i går truede hende på livet.

LÆS HER:
Truslen faldt, da Anni Fønsby konfronterede en person, som ifølge kilderne har talt stækt nedsættende om den tidligere fotomodel.

Denne henvendelse resulterede angiveligt i, at plageånden siger til Anni Fønsby, at hun skal 'se at pisse væk fra fængslet, for ellers vil skallen blive smadret på hende, så ingen læger kan fixe hendes ansigt.' 

Anni Fønsby får samtidig besked på, at hun skal holde sig inde på sin celle.

Truslerne har nu gjort den i forvejen svære tid til et sandt helvede for Anni Fønsby, der skal afsone 18 mdr. for sin rolle som bagmand i et netværk af bordeller.

En kilde i fængslet, der har kendt Anni i adskillige år, fortæller til B.T., at Anni Fønsby er så bange, at hun ikke længere tør bevæge sig ud blandt de øvrige indsatte.

- Jeg har aldrig før set hende så bange. Hun er skide hamrende bange og tør ikke gå ud, siger kilden, der er gået til B.T., fordi vedkommende frygter, at der skal ske Anni noget. Den person, der primært står bag de voldsomme trusler mod hende, sidder inde for mord.

De grove voldstrusler mod Anni Fønsby kommer stærkt bag på hendes mand, Erik Damgaard, da B.T. ringer for at få en kommentar.

- Jeg er meget chokeret over at høre, at hun er blevet antastet af sådan nogen slemme typer. Det er ubehageligt at vide. De trusler er det første, jeg vil tale med Anni om, når jeg ser hende, fortæller han til B.T.

Anni Fønsbys advokat Mikkel Nielsen bekræfter forløbet over for B.T.. Han talte i går med Anni Fønsby, som nåede at fortælle ham, at hun har bedt fængselsledelsen om hjælp til at komme ud af den truende situation, før forbindelsen blev afbrudt.

- Da jeg talte med hende, lød hun meget bekymret og var grådkvalt i telefonen. Det er meget utrygt for hende, siger advokaten og tilføjer, at Anni Fønsby ikke på daværende tidspunkt havde fundet en vej ud af problemerne.

Det var tirsdag aften ikke muligt at få en kommentar fra fængselsinspektøren i Horserød Statsfængsel, Lene Møller Nielsen.